QUI SOM / QUIÉNES SOMOS 

pescados y mariscos cano equipo

Vam iniciar la nostra activitat el 1975 al Mercat Municipal de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat.

Som una empresa familiar on tenim molt presents els valors que en el seu dia van establir els nostres fundadors i que avui segueixen constituint els pilars imprescindibles en el nostre funcionament diari, tant en l'àmbit laboral com personal. Vam aconseguir una implicació dels nostres empleats, altament qualificats, estant oberts constantment a les seves aportacions i suggeriments.

Ens abastim diàriament dels nostres productes, directament del Mercat Central del Peix de Barcelona.

Oferim un producte de qualitat i un servei que ens permet donar satisfacció als nostres clients, aconsellant-en tot moment tant en la conservació i preparació de la nostra gamma extensa de productes. Facilitem un tracte personalitzat, tenim cura de les nostres instal·lacions d'última tecnologia i donem atenció especial a la neteja i higiene de les mateixes.

Iniciamos nuestra actividad en 1975 en el Mercado Municipal de Sant Ildefons de Cornellá de Llobregat.

Somos una empresa familiar donde tenemos muy presentes los valores que en su día establecieron nuestros fundadores y que hoy siguen constituyendo los pilares imprescindibles en nuestro funcionamiento diario, tanto en el ámbito laboral como personal. Conseguimos una implicación de nuestros empleados, altamente cualificados, estando abiertos constantemente a sus aportaciones y sugerencias.

Nos abastecemos diariamente de nuestros productos, directamente del Mercat Central del Peix de Barcelona.

Ofrecemos un producto de calidad y un servicio que nos permite dar satisfacción a nuestros clientes, aconsejándoles en todo momento tanto en la conservación y preparación de nuestra gama extensa de productos. Facilitamos un trato personalizado, cuidamos de nuestras instalaciones de última tecnología y damos atención especial a la limpieza e higiene de las mismas.